Erdoğan Cumhurbaşkanlığı'nı hak ediyor

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı

Mili Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti'nin kurulduğundan bu yana miletin ortak sesi olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığını hak ettiklerini söyledi. Muhalefetin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili ko

MECLİS ÇALIŞMALARI

Mili Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Köksal meclis çalışmalarından bahsederek bu hafta yoğun bir çalışma içinde olacaklarını söyledi. Meclis çalışmaları hakkında açıklama yapan Köksal “Komisyonda görüşmeleri süren ve yarısı geçmiş olan Torba yasası var. Yaklaşık 200 maddeyi bulacak bir kanun. Bunun içinde en önemlisi Soma’daki olay sonrası şehit olan madencilerin kalanları için sağlanacak haklar ve bazı vergi aflarının bulunduğu maddeler. Bu kanunların arkasından çözüm süreci ile kanun üzerinde görüşmeler olacak. Çözüm süreci ile önemli gelişmelere sahne olacak bir kanun” dedi.

 

HERKESİN ADAYINA SAYGILIYIZ

Önümüzdeki Salı günü Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacakların ifade eden Köksal o günden sonra Türkiye’nin yeni bir gündemi olacağın söyledi. Köksal Cumhurbaşkanlığı adayı konusunda isim vermeyerek Başbakan Tayyip Erdoğan’ın isminin açıklanacağını belirtti.

Köksal konuşmasının devamında, “Geçtiğimiz dönemlerde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerde yaşanlara değinerek “Meclis içersinde çeşitli zorluklar çıkartıyorlardı. Bizde zorluk çıkartamayacakları tek mercii vardı, orası da halk. Bizde halka gideriz dedik. Türkiye’de ilk kez hak kendi Cumhurbaşkanını seçecek. AK Parti olarak hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz.

 

HEDEFLERİMİZ VAR

“Bu hedeflerin içinde her şey demokrasi içinde olsun. Her şey şeffaf olsun İnsanlarımız katılımcı olsun. İşte Cumhurbaşkanlığı seçimi de bu katılımcılığın göstergesidir.Bu seçim Ak parti için çok önemli. Ak parti bir dönüm noktasını yaşamıştır. Demokraside atılabilecek en önemli adımı atmıştır.Bu adımı atmanın gururu içinde seçime gireceğiz.Meydanlarda halkımıza size bu hakkı AK parti verdi diyeceğiz.Şimdiye kadar hiçbir parti buna yanaşmamıştı.Ak parti iktidardayken bunu söyledi. Muhalefeteyken her şeyi söylersin. Çatı kurarsın baca kurarsın ona bir şey diyemem. Salı günü parti olarak önemli adımı atacağız. Duyuracağız da duymayan kalmadı gibi.Herkes tahminin yapıyor” diye konuştu.

 

GÜVENE LAYIK OLACAĞIM

AK Parti İl başkanı Mürsel Akçay Milletvekili Köksal basın toplantısının sonda kısa bir açıklama yaptı. Akçay kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade ederek  “En kısa zamanda il teşkilatını oluşturacağız. Bunun için çalışmaya başladık. Herkesi kucaklayacak bir yönetim oluşturacağız. Ayrıca bana güvenlere layık olacağım” ifadesini kullandı

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız